Februari-Mars 2015

Vi fortsätter planeringen av husprojektet. Dammsuger nätet på allt om containerhus och allt vi kan komma över om husbyggande i allmänhet. Jag får kontakt med en handläggare på bygglovsenheten på Värmdö kommun som är väldigt hjälpsam med mina tusentals frågor. Går det ens att få igenom ett bygglov för ett liknande hus? Jo då, bara vi följer gällande byggregler och löser alla praktiska saker med isolering och energiförbrukning.

Vi diskuterar saken med vår bank och får efter en inlämnad byggkostnadsberäkning klartecken till både köp av tomten samt byggkredit.

I Mars går det dessutom att se hur tomten ser ut när snön har smält undan. Den består av en smal infart från vägen och sedan en liten platå 4 meter högre upp. Efter det kommer en bergsravin som leder upp till den övre delen av tomten. Höjdskillnaden är totalt ca 20 meter.

 

2015-03-01 16.35.24

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s