Arkitektens förslag.

I slutet på Mars har vi vårt första möte på arkitektens kontor. Han har tidigare besökt tomten och efter sina bilder från det besöket samt tomtkartan och våra önskemål har han skapat en modell. Samt även ritat upp en planlösning.

Vi föll direkt för hans förslag. Ett hus i två våningar där undervåningen anpassas efter ytan som finns att bygga på och övervåningen utnyttjar bergets lutning och ”kragar” in mot det. Allt för att kunna få ut så mycket yta som möjligt. Det blir ca 155 kvm.

En stor del av tomten ligger högre upp och är lite svår att nå på grund av höjdskillnaden. Detta löstes med hjälp av en bergsentré på övervåningens baksida med en bro som leder direkt ut på den övre skogsdelen. Utsikten över sjön härifrån är fantastisk! En framtida grillplats eller kanske en lämplig placering av hammocken?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s